Barnes & Noble участва в партньорска програма за персонализирани книги

На 2 февруари тази година Barnes & Noble съобщи, че участва в Put Me In The Story, собственост на Sourcebooks.

Put M...

В рамките на програмата двеста магазина на Barnes & Noble ще предлагат персонализирани книги, включително You! от авторката на бестселъри, художничката и дизайнерката Сандра Магсеймен, The Night Night Book и I Love You So от всепризнатата авторка на бестселъри и илюстраторка Мариан Ричмънд, и бестселъра на New York Times – On the Night You Were Born от Нанси Тилман. Книгите ще бъдат достъпни и онлайн.

Put Me In The Story позволява на родителите да създават персонализирани версии на бестселъри като добавят децата си в книгата с текста.

„Ние сме изключително развълнувани да си сътрудничим с Put Me In The Story и да предложим на клиентите на Barnes & Noble допълнителна оферта за персонализиране на някои от техните любими книги“, споделя директорът на отдел „Мърчандайзинг“ на Barnes & Noble.

Barnes & Noble и Put Me In The Story планират да разширят програмата за персонализирани книги в магазините, като увеличават броя на предлаганите книги и участващите магазини през цялата година.

„В Put Me In The Story ние създаваме персонализирани книги от някои от най-добрите книги и автори, и с участието на някои от Вашите най-любими герои“, казва Доминик Рака, издател и главен изпълнителен директор на Sourcebooks. „Ние сме развълнувани, че сега книголюбителите на Barnes & Noble ще имат възможност да разкажат своите уникални истории чрез нашите най-продавани персонализирани книги.“

Мария Гуленова

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s