Фотоконкурс „Необикновеното в обикновените неща“ – „Кръгозор“

В периода от 28 април до 12 май 2015 г. в НДК премина изложбата „Необикновеното в обикновените неща“, която представя победителите в едноименния фотографски конкурс, организиран от издателство „Кръгозор”.

Конкурсът е по повод премиерата на романа „Музеят на обикновените неща“ от Алис Хофман, който разказва история, в която на фона на строящия се Ню Йорк в началото на ХХ в. фантастичното преминава в делничното, обикновеното крие необикновеното.

Темата на фотоконкурса предоставя необикновената възможност на всеки един любител или професионален фотограф да потърси, улови и запечата уникалността на своя град.

Авторитетно жури в състав:

– Вера Гоцева – фотограф и главен редактор на сп. „ФОТОмания”;

– Вихрен Георгиев – създател и фотограф на „People of Sofia”;

– Емануил Трейман – фотограф, председател на фондация „Трейман”, главен координатор на „Месец на фотографията” и организатор на „Фотоваканция” – оцени участващите снимки и излъчи победителя.

Голямата награда е четиридневна екскурзия до Будапеща, осигурена от туристическа агенция „Loyal Travel”, и ваучер на стойност 200 лв. за фототехника и услуги, осигурен от „Фото Павилион”.

„Сигурни сме, че в България има много талантливи хора с афинитет към фотографията, които имат нужда от изява, затова двайсетте най-добри фотографии ще бъдат показани в изложба в НДК… ”, споделят организаторите.

Фотоконкурсът и фотоизложбата са организирани с подкрепата на Националния дворец на културата и с медийното партньорство на: People of Sofia, сп. „ФОТОмания”, Actualno.com, Sofia Live, AzCheta.com , Momichetataotgrada.com, Stand.bg.

Advertisements

2 thoughts on “Фотоконкурс „Необикновеното в обикновените неща“ – „Кръгозор“

  1. Pingback: „Кръгозор“ | MEDIA MARKETING

  2. Pingback: Електронен маркетинг | MEDIA MARKETING

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s