Rosey’s mark на „Изкуство, вино, любов и шоколад“

По следите на Rosey’s mark се достига едно колкото виртуално, толкова и реално пространство. То съществува благодарение на едно цвете, на една специална роза.

Роза дамасцена или българска роза е рядко срещана и притежава необикновени качества. Въпреки че расте в строго ограничени географски райони, значението й е огромно. Розовото масло и розовата вода от векове се използват като основен елемент в козметиката, парфюмерията и фармацевтичната индустрия по целия свят. А тези, които търсят най-висококачествената съставка за техния продукт, всяко лято се отправят към Долината на розите в България.

Розовото масло обаче е само върха на айсберга. Този вид роза има толкова много и разнообразни приложения, че разкриването им се превръща във вълнуващо и необикновено приключение.

Зад пъстрия и внимателно съставен „букет от рози“, който Ви дава възможността да се насладите на цветята както никога досега – да ги носите, да усещате аромата им, да ги докосвате, съзерцавате, подарявате, дори да ги хапвате и пийвате – стои Rosey’s mark!

Rosey’s mark

„Изкуство, вино, любов и шоколад“ – базар-наслада на сетивата

Advertisements

2 thoughts on “Rosey’s mark на „Изкуство, вино, любов и шоколад“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s