7 сайта за хора, които желаят да творят

Създадените от Вас вещ, играчка или подарък никога не могат да бъдат сравнявани по топлина и душевност с купените от магазина. И, освен това, да знаеш, че си направил нещо удивително със собствените си ръце, е невероятно приятно.AdMe.ru предлага подборка от вдъхновяващи ресурси за хора, които искат да творят, но все още не знаят откъде да започнат.

Livemaster 

Своеобразна площадка за блогове, почитатели на творчеството всеки потребител може да създаде свой магазин или просто да споделя постиженията си. Тук могат да бъдат намерени не само нови идеи, но и да се разгледат майсторски класове, както и да се купи харесаната ръчно изработена вещ.

World Best Ideas

В Инстаграм – място, където събират най-интересните идеи от цял свят. Не винаги се прилагат инструкции, но винаги може да се намери интересна вещ, която ще Ви се прииска да направите сами.

Рinterest 

Въвеждаме таг „handmade“ и се наслаждаваме на красиви и оригинални изделия. Като правило, към всяко едно от тях е приложена инструкция или хипервръзка към сайт, където тя може да бъде намерена.

Еtsy 

Най-голямата площадка за продажба на готови изделия ръчна изработка. Може и чуждите да се разгледат, и собствените да се покажат. И да се намерят много нови идеи.

The Things We Do 

Сайт с идеи за създаване на облекло, аксесоари, предмети за интериора, картички, подаръци и много други неща. Всички те са до такава степен чудесни, че задължително възниква желанието самостоятелно да се опита да се направят същите или подобни. Още повече, че всяка идея е придружена с достатъчно подробна фото инструкция.

The Homes I Have Made 

Сайт, който ще Ви помогне да украсите Вашия дом с невероятно причудливи и симпатични вещи. Освен че към всеки порудкт е приложена подробна инструкция, авторите са се погрижили и за готови шрифтове за надпис върху снимките, а красив етикет за кутия, например, трябва просто да бъде отпечатан.

Pin Me

Тук можете да демонстрирате Вашите творения (или тези, които са Ви харесали), да помолите за съвет как да се направи една или друга вещ, или просто да обсъдите с други потребители творчески идеи. Напомня на Pinterest, но на руски език.

Мария Гуленова

Източник: www.adme.ru

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s