Ръководство

Ръководството – това е доста дълъг текст, който включва подробни инструкции. Представете си, че то е епическата поема в блога Ви. Освен с по-големия си обем, ръководството се характеризира със специфичен стил и начин на излагане на материала. Публикуваната от мен серия „Ръководство за напреднали“ е контент, който е сред най-популярните ми творенияАко внимателно разгледате тези публикации, ще откриете, че те се отличават с по-привлекателен дизайн и по-голям обем от обичайните статии в блога ми.

Как да се създаде този тип контент

За създаване на ръководство са необходими добър копирайтър, добър дизайнер и добра идея. Копирайтърът трябва да напишете висококачествен текст. Дизайнерът трябва да направи текста визуално привлекателен. Идеята, взета за основа на ръководството, трябва да съответства на потребностите на Вашата целева аудитория. Вие може да решите да представите ръководството под формата на достъпен за изтегляне PDF файл.

a-visual-guide-to-matching-suits-and-dress-shoes-business-insider_421513Какво трябва да се вземе под внимание

  • Ръководството може да бъде полезно за събиране на имейл адреси на потенциални клиенти: Ако оставите Вашия имейл адрес, ще имате възможност да изтеглите това забележително ръководство в удобен за Вас формат„.
  • Ръководството трябва да изглежда добре. Уверете се, че квалификацията на наетия от Вас дизайнер не отстъпва на квалификацията на Вашия копирайтър. Четливостта на ръководството зависи не само от стила на копирайтъра, но и от формата на визуалното представяне на написания от него текст.

Мария Гуленова

15 типа контент, които ще Ви помогнат да привлечете трафик

A Visual Guide To Matching Suits And Dress Shoes

Реклами

Едно мнение за “Ръководство

  1. Pingback: 15 типа контент, които ще Ви помогнат да привлечете трафик | MEDIA MARKETING

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s