Джорджия Мей Джагър представи новата колекция на Thomas Sabo

Бижутерийният бранд Thomas Sabo (Германия) обяви модела Джорджия Мей Джагър, дъщеря на фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър и модела Джери Хол, за официален посланик и лице на марката си. В интернет се появиха първите кадри на рекламна кампания, автор на която е известната фотографка Елън фон Унверт (Ellen von Unwerth).

 

„Сюжетът на кампанията разказва как едно момиче се готви за парти в дома си. Ние трябваше да покажем бижутата й, но естествено, без позиране. В същото време желаехме да добавим английски дух и рокендрол, въплъщение на които е Джорджия“, споделя Елън фон Унверт.

Новата колекция на бранда е наречена „Karma Beads“ и включва 72 мъниста. Всяко едно от тях е с оригинален дизайн. Те могат да бъдат използвани за създаване на нови бижута. Thomas Sabo е включила в колекцията и нови сребърни огърлица и гривна.

Началото на кампанията е обявено в Café Royal в Лондон с участието на Джорджия Мей Джагър, основателя на компанията Томас Сабо и творческия директор Сузане Кьолби (Susanne Kölbli).

„Думата „Karma“ разбирам просто: прави добро и то ще се върне към теб“, казва Джорджия Мей Джагър за колекцията. „Решихме да си сътрудничим с Джорджия още през пролетта – споделя Сузане Кьолби . – Тогава избрахме и Елън заради огромния й талант да фотографира жени. Искахме Джордия на снимките да си остане момиче, но да придобие черти на фатална жена, без намек, обаче, за вулгарност – а това не е лесно да се осъществи.“

Да напомним, че преди Джорджия, ролята на посланици на Thomas Sabo, са изпълнявали Кейти Пери и Попи Делевин. Новата колекция украшения ще се появи на пазара през месец февруари 2014 г. В допълнение, в близко бъдеще се очакват още три рекламни кампании с участието на Джорджия Мей Джагър и Елън фон Унверт.

Мария Гуленова

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s