Evian стартира нова кампания с танцуващи деца

Рекламната кампания „Baby & Me“, създадена от френската рекламна агенция ВЕТС, има за цел за пореден път да покаже, че за Evian младостта е универсална и положителна ценност, която всеки от нас притежава, независимо от възрастта. Слоганът на кампанията е „Live young!“ („Живей млад!“).

След рекламните филми „Roller Babies“, получил рекорден брой прегледи в мрежата,  и „Inside Baby“, с 50 танцьори хиляди танцуващи малчугани, Evian отново изненадва аудиторията си с весел филм. Сюжетът започва със случайна среща: минувач на улицата се изправя лице в лице с необичайното си отражение в огледалото – където се вижда като малко дете. Нещо подобно се случва и с другите минувачи. Всеки герой започва игра с детското си отражение, а връзката с детето в себе си отваря в хората усещането за свобода, лекота, спонтанно и лудо общуване… Играта се превръща в танц под звуците на знаменитата  песен „Here comes the Hot stepper“ в ремикс на DJ Yuksek за Evian.

Премиерата на новия рекламен филм на 21 април 2013 г. е осъществена едновременно на цифровите платформи в много страни по света (Франция, Белгия, Швейцария, Германия, Великобритания, САЩ, Канада, ОАЕ, Русия, Украйна, Сингапур, Тайван, Япония).

Вторият елемент от рекламната кампанията на Evian ще бъде мобилно приложение. За всички, които са готови да видят своето детско отражение, BETC Digital и B-Reel са разработили специален развлекателен уеб продукт. За да получи своя детски портрет, потребителят трябва да си направи снимка или да качи снимка на друг човек, след което приложението ще обработи изображението и ще го превърне в образ на дете благодарение на модерен софтуер, разпознаващ лица. В новата рекламна кампания на Evian участват звезди от света на спорта: тенисистката Мария Шарапова и голфистката Мелиса Рейд.

Пускането на приложение за Android, iPhone и Facebook ще се състои в средата на май. Освен това във Франция, в Париж и в Кан по време на Международния филмов фестивал, ще се появят Baby Booths фотобудки с подобна технология, поддържана от Photomaton.

Информация за новото „средство за подмладяване“ ще се появи във всички социални мрежи. Търсете детето в себе си!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s