Мурад Осман – любов, творчество и пътешествия

Младият руски фотограф Мурад Осман (Murad Osmann) обединява в своите фотографии три забележителни неща: любовта, творчеството и пътешествията.

Той пътува с приятелката си по целия свят и всеки път, когато прави снимка, държи ръката на спътницата си. Със своите прекрасни творби талантливият фотограф днес радва целия свят. Броят на феновете му в Instagram е 283 016 души.

Началото на неговия необикновен фотографски проект „Follow Me To“ е поставено в Барселона през октомври 2011 г. и до този момент двойката е документирала много свои приключения: пътувания до Москва, Хонг Конг, Сингапур, Бали, Лондон…, а от ежедневните дейности – посещения на боулинг,  дискотека, детска площадка…

Става дума за фотография, която не оставя никого безразличен, тъй като снимките впечатляват със своята креативност, и в същото време, простата и уникалност, и най-вероятно, ще ви накарат дори в момента да хванете ръката на вашия партньор и заедно да започнете да наблюдавате света. Доказателство, че снимките на Мурад Осман са просто зашеметяващи, е един от многобройните коментари: „Човеко, Вие победихте в живота!“.

Източник: www.linternaute.com

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s